Program

Program

08.15 – 09.15 Indtjekning og morgenmad

09.15 Velkommen

09.20 – 10.00 Aktuel sundhedspolitisk analyse: Hvilke reformer er der brug for og hvad skal vi forholde os til i de kommende år?

Jakob Kjellberg
Professor i sundhedsøkonomi-og politik ved VIVE og medlem af Sundhedsstrukturkommissionen, som skal give anbefalinger til organiseringen af fremtidens sundhedsvæsen. Forfatter til en lang række videnskabelige publikationer og en af de mest citerede fageksperter i Danmark på det sundhedsøkonomiske område.

10.00 – 10.15 Pause

10.15 – 11.00 Sociologiske perspektiver på ledelse: Hvordan medarbejdere påvirker hinanden og stemningen på arbejdspladsen?

Rikke Østergaard
Sociolog, ledelsesrådgiver og forfatter til tre bestsellerbøger, Sluk Emhætten (2016), Tak (2017) og Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben… En guide til, hvordan du stopper følelsesmæssig forurening på jobbet (2021). Rikke er en erfaren foredragsholder, benyttes ofte som ekspert i nationale medier, underviser på førende bestyrelses- og ledelsesuddannelser og gæstelektor på University of Sydney og CBS.

11.00 – 11.25Pause

11.25 – 12.10 Rekruttering og tilknytning på sundhedsområdet: Hvad vi ved, der virker?

Christian Bøtcher Jakobsen
Professor i sundhedsledelse ved Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse, Aarhus Universitet. Han forsker og underviser i offentlig ledelse, medarbejderes motivation, resultatskabelse og rekruttering med særligt fokus på sundhedsvæsenet.

12.10 – 13.10 Frokost

13.10 – 13.55 Udvikling af digitale behandlingstilbud: Hvor langt er vi og hvad er udfordringerne?

Kristian Kidholm
Innovationsprofessor og forskningsleder i Center for Innovativ Medicinsk Teknologi (CIMT) på Odense Universitetshospital og SDU. Kristian er særligt optaget af, hvordan vi måler værdien af de nye sundhedsteknologier. Kristian er en af nordens førende eksperter på området og medlem af det nationale Behandlingsråd under Danske Regioner.

13.55 – 14.20 Kagepause

14.20 – 15.30 Ledelse af bæredygtige fællesskaber: Hvorfor er menneskelige relationer kernen i det hele?

Vibeke Lunding Gregersen & Louise Dinesen
Vibeke Lunding Gregersen er autoriseret erhvervspsykolog og arbejdsmiljørådgiver, bestsellerforfatter, ledelsesrådgiver og stifter af og direktør i Mindwork. Vibeke er kendt som forfatter til bogen, Kort og godt om compassion (2019) samt bestsellerbogen, Hjernen på overarbejde (2018).
Louise Dinesen er erhvervs- og krisepsykolog, stifter af og chefpsykolog i Dinesen & You og autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Louises speciale er ledelse, psykisk arbejdsmiljø og transitioner. Louise er forfatter til bogen, Kort og godt om kriseledelse (2021).
Louise og Vibeke er kendt fra podcast-serien Lederhjerne.

15.30Tak for i dag og på gensyn næste år!

Bæredygtighed, lækkerier og sundhed

Vi glæder os til at blive forkælet på Sundhedskonferencen, når Comwell Bygholm Parks egen restaurant skal sørge godt for os.

Comwell drager omsorg for mennesker og miljø og har som målsætning at være branchens foretrukne bæredygtige hotelkæde for gæster, medarbejdere og samarbejdspartnere. I overensstemmelse med dette er Comwell for 5. år i træk kåret som ”Danmarks mest bæredygtige hotelkæde” i forbindelse med uddelingen af Sustainable Brand Index Awards.

Alle Comwell hoteller har desuden Det Økologiske Spisemærke i bronze.

Morgen/Formiddag: Vi starter dagen med et energigivende og sundt udvalg af forskellige morgenmadslækkerier. Dertil naturligvis drikkevarer, herunder kaffe, te, saft og isvand.

Frokost: Vi skal nyde hotellets skønne frokostbuffet. Alle råvarer er nøje udvalgt under hensyntagen til både kvalitet, bæredygtighed, årstid og sundhed. Dertil forskellige drikkevarer, herunder saft og isvand.

Eftermiddag: Gå om bord i hotellets udvalg af sunde og søde fristelser, så det høje energiniveau holder helt frem til slutningen af konferencedagen.

Hele dagen: Isvand, bæredygtig økologisk kaffe og te er let tilgængeligt hele dagen.