Program

Program Sundhedskonferencen Onsdag d. 11. September 2024 

08.15 – 09.10 Indtjekning og morgenmad

09.10 Velkommen

09.15 – 10.00 Sundhedspolitisk analyse: Hvad skal vi forholde os til og hvad kan konsekvenserne blive?
Jakob Kjellberg
Professor i sundhedsøkonomi-og politik ved VIVE og medlem af Sundhedsstrukturkommissionen, som skal give anbefalinger til organiseringen af fremtidens sundhedsvæsen. Forfatter til en lang række videnskabelige publikationer og en af de mest citerede fageksperter i Danmark på det sundhedsøkonomiske område.

10.00 – 10.10 Kort pause

10.10 – 10.45 Kan vi overlade liv og død til kunstig intelligens: Hvor er vi nu – og om 5 og 10 år?
Birthe Dinesen
Professor i digital sundhed & rehabilitering og leder af Laboratoriet for Velfærdsteknologi – Digital Sundhed & Rehabilitering, ExerciseTech, Institut for Medicin og Sundhedsteknologi, Aalborg Universitet. Birthe Dinesen har været en pioner i det danske sundhedsvæsen inden for digital sundhed.

10.45 – 11.05 Pause

11.05 – 11.45 Den uperfekte leder: Hvorfor vi snubler og hvordan sårbare sider af dit lederskab kan blive en styrke
James Høpner
Efteruddannelseschef i Praktiserende Lægers Organisation (PLO), bestyrelsesformand på Gotvedinstituttet og forfatter til flere bøger, herunder bogen, Den uperfekte leder – meningsskabelse og benspænd i en verden på farten (2021), som Børsen kårede som en af årets bedste ledelsesbøger i 2021.

11.45 – 12.45 Frokost

12.45 – 13.25 Fremtidens ledelsesrum har mange værelser: Distribueret ledelse – hvad, hvorfor og hvordan?
Anne Mette Kjeldsen
Lektor, ph.d. og forsker i offentlig forvaltning og ledelse på Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet, og Kong Frederiks Center for Offentlig Ledelse. Tidligere studieleder og mangeårig underviser på Den fleksible masteruddannelse i offentlig ledelse, forfatter til bogen Distribueret ledelse i den offentlige sektor (2020) og modtager af årets HR-forskerpris 2024.

13.25 – 13.45 Pause

13.45 – 14.25 Frisættelse skaber arbejdsglæde og faglig stolthed: Færdighedslaboratorie som ledelsesgreb
Marie Storkholm
Cheflæge på Afdelingen for Kvindesygdomme og Fødsler på Regionshospital Horsens, ph.d. i ledelse, ekstern lektor på Århus Universitet og nomineret til ”årets leder” i 2023 for sin evne til at få forskellige fagligheder til at arbejde bedre sammen med øget arbejdsglæde, faglig stolthed og trivsel som følge – i en branche presset af mangel på arbejdskraft og økonomiske sparerunder.

14.25 – 14.55 Pause

14.55 – 15.45 Når flokdyret spænder ben for psykologisk tryghed: Fejl, feedback og kollektiv intelligens
Henrik Tingleff
Psykolog, internationalt kendt og efterspurgt foredragsholder, underviser og rådgiver inden for alt der handler om at forstå og påvirke mennesker og deres adfærd – særligt når vi skal fungere sammen i større eller mindre grupper. Kendt som vært på Radio4 og forfatter til flere bestsellerbøger, herunder bestselleren Når Flokdyret Fejler – hvorfor vi kloge mennesker træffer så mange ukloge beslutninger (2022) og den helt nye bog på vej, Egodyret.

15.45 Tak for i dag og på gensyn til Sundhedskonferencen 2025!

Liste over udstillere på Sundhedskonferencen

Bæredygtighed, lækkerier og sundhed

Vi glæder os til at blive forkælet på konferencen, når Comwell Bygholm Parks egen restaurant skal sørge godt for os.

Comwell drager omsorg for mennesker og miljø og har som målsætning at være branchens foretrukne bæredygtige hotelkæde for gæster, medarbejdere og samarbejdspartnere. I overensstemmelse med dette er Comwell for 5. år i træk kåret som ”Danmarks mest bæredygtige hotelkæde” i forbindelse med uddelingen af Sustainable Brand Index Awards.

Alle Comwell hoteller har desuden Det Økologiske Spisemærke i bronze.

Morgen/Formiddag: Vi starter dagen med et energigivende og sundt udvalg af forskellige morgenmadslækkerier. Dertil naturligvis drikkevarer, herunder kaffe, te, saft og isvand.

Frokost: Vi skal nyde hotellets skønne frokostbuffet. Alle råvarer er nøje udvalgt under hensyntagen til både kvalitet, bæredygtighed, årstid og sundhed. Dertil forskellige drikkevarer, herunder saft og isvand.

Eftermiddag: Gå om bord i hotellets udvalg af sunde og søde fristelser, så det høje energiniveau holder helt frem til slutningen af konferencedagen.

Hele dagen: Isvand, bæredygtig økologisk kaffe og te er let tilgængeligt hele dagen.