Udstillere

Det er muligt at udstille med en stand på konferencen, da mange konferencedeltagere sætter pris på lidt inspirerende at se på i pauserne. Vi sætter dog et maximum på 10 udstillere, da udstillerelementet ikke må virke for dominerende.

Udstillere har gode muligheder for at komme i dialog med konferencedeltagerne. Som udstiller har man et passende område til rådighed med et cafébord (hvis det ønskes). Det er tilladt at medbringe en roll-up, og der er strøm – husk ekstra forlængerledninger for en sikkerheds skyld.

Vi skal have en god stemning, så vi opfordrer udstillere til at samarbejde, så alle får en rimelig placering og en god oplevelse. Vi fordeler ikke standpladserne på forhånd – vi tager en snak om det på stedet. Vi har tillid til, at det foregår i god ro og orden, men forbeholder os ret til at henstille til en udstiller om at begrænse sit areal og evt. at flytte rundt på det opstillede, for at opnå harmoni. Husk, at vi kun garanterer plads svarende til et cafebord.

Personalet på konferencestedet er også flinke til at hjælpe udstillerne med praktiske spørgsmål.

Vi blander os ikke i detaljer vedr. udstillernes indhold og udtryk. Vi ønsker dog, at konferencedeltagerne skal opleve udstillerne som et plus, hvorfor vi forbeholder os ret til at skære igennem om nødvendigt.

PRISER (opkræves efter afholdt konference)

Pris for en stand inkl. 1 person, frokost mv: 3.995 kr. + moms.
Pris for yderligere personer inkl. frokost mv: 1.295 + moms
Omdeling af materiale på samtlige borde: 690 kr. + moms*
* Hvis materialet skal ligge på bordene ved konferencens start, skal det være indleveret på konferencestedet senest aftenen før kl. 20.00. Alternativt er I velkomne til selv at omdele materialet i frokostpausen efter forudgående aftale med os.

For meget populære konferencer (300+ deltagere) tillægges et ekstra gebyr på 1/3 af ovenstående priser.

Kontakt Daniel ang. udstilling på mail daniel@CTKU.dk eller tlf: 2323 6109