Klik her for tilmelding til konferencen
Program Sundhedskonferencen Jylland 2017
08.30-09.30 Ankomst og registrering
Forplejning:
Hele dagen: • Bæredygtig kaffe • Te, forskellige smagsvarianter • Tørrede frugter og nødder • Frisk frugt
Morgen: Hjemmebagt rugbrød. Glutenfrit brød og fuldkornsbrød m/alm. og laktosefri smør • Dansk ost og frisk flødeost med purløg • Pålæg og marmelade • Skyr og laktosefri yoghurt med toppings • ”Overnight” grød eller lignende • Juice og vand renset med kul
Frokost: • Dagens suppe med toppings • 2 kolde retter samt 1-2 varme retter med kød (fjerkræ, oksekød, svinekød) • Dagens fisk • Tilbehør (pasta, ris eller kartofler) • Grøntsager samt 1 vegansk ret • Stor salatbuffet, hvor du kan blande din egen favoritsalat m/dressing og olie/balsamico • Udvalg af forskelligt brød, f.eks økologisk rugbrød og glutenfrit brød m/smør og laktosefri smør • Diverse oste • Dessert • Scandic vand – med og uden brus
Eftermiddag: • Hjemmebagt kage eller crumble efter årstiden • Knækbrød – fuldkorn, surdej og glutenfri • Rawbars • Spreads, f.eks avocadocreme, hummus eller friskost med granatæble • 2 slags frisk, hjemmelavet juice eller limonade samt vand renset med kul
09.30 Velkomst
09.35-09.50 Åbningstale v. Anders Kühnau, nyvalgt formand for Region Midtjylland
09.50-10.40 Hjerne, læring og omstillingsparathed i en forandringstid
Kjeld Fredens
Læge, hjerneforsker og forfatter til bl.a. Myten om Kontrol (2017)
10.40-11.10 Pause
11.10-12.00 Stigende kompleksitet: Ledelse af en samlet sundhedssektor
Søren Voxsted
Forsker, ph.d., forfatter og lektor ved Syddansk Universitet
12.00-13.00 Frokost
13.00-13.50 Metakognitiv metode – en ny, forskningsbaseret tilgang til stress!
Pia Callesen
Psykolog, ph.d., klinikchef, forfatter til bogen Lev mere, tænk mindre (2017) og doktor ved Manchester University
13.50-14.20 Pause
14.20-15.20 Livsfarlig ledelse
Christian Ørsted
Cand. merc., ledelsesekspert- og rådgiver, forfatter til Børsens nr. 1 bestseller, Livsfarlig Ledelse.
15.30 Farvel og på gensyn