Anders Seneca

anders-senecaKend Kerneopgaven! Glem alt om at tænke ud af boksen!

Anders Seneca holder foredrag på Sundhedskonferecen Sjælland 2017. Foredraget tematiserer, hvordan der gennem forandring og forankring af kerneopgaven kan skabes forudsætninger for tværprofessionelt samarbejde i sundhedsvæsnet. Frem for at tænke ud af boksen, er der brug for at kaste blikket ind i boksen og skabe en fælles forståelse for, hvad vi sammen skal lykkes med. Hvad skal der reelt samarbejdes om? Er vi enige, når det kommer til stykket?Det handler om fælles motivation som afsæt for nytænkning af kvalitet, faglighed, professionalisme og samskabelse i sundhedsvæsnet. Vi skal ikke lave det samme, men lykkes med det samme – og det kræver at forskelskraften bringes i spil, så den vigtige tværfaglighed ikke reduceres til tvær faglighed. Et oplæg der giver konkret inspiration og motivation til at omsætte flotte ord til praksis i egen hverdag.

Anders Seneca

Anders Seneca er forfatter, foredragsholder og direktør i Dogmekompagniet. Anders har årelang erfaring med udviklingsprocesser i bl.a. sundhedsvæsnet med fokus på forandring og forankring af kerneopgaven. Som tidligere mangeårig leder i den offentlige sektor forener og formilder Anders teori og praksiserfaring med effekt og eftertanke.

Med uddannelser i statskundskab og antropologi er Anders optaget af samspillet mellem kultur og struktur samt administration og motivation.  Som forfatter til bøgerne Hvad leder du efter (Artpeople) og Kend din Kerneopgave (Gyldendal) har Anders Seneca de seneste år været med til at sætte ny dagsorden og fokus i den offentlige sektor.

Anders Seneca medvirkede ved Sundhedskonferencen 2017 Sjælland